onsdag den 18. februar 2009

Foerste pip fra Thailand

Saa oprandt dagen endelig som vi alle havde ventet paa. Vi startede fra forskellige distinationer tidlig mandag morgen, alle med det samme foerste delmaal for oeje - Billund lufthavn, som udgjorde det foerste stop paa rejsen til Thailand. Denne foerste del af rejsen var der ingen som havde forventet ville give de store vanskeligheder. De foerste fire moedtes i lufthavnen i god tid, men hvor var Katja og Soeren? De havde aabentbart lige praecis valgt denne morgen til at tage paa sightseeing rundt i Danmark, og startede turen med at koere imod Esbjerg istedet for Billund. Heldigvis valgte de at aendre kursen efter de havde passeret Lunderskov og GPS'ede sig resten af vejen til Billund og ankom i fin stil og der var ingen panik.

Altsaa lige indtil vi skulle til at have vores pladsbilleter udleveret og ekspeditricen opdagede en fejl! Efter hun havde vaeret en del kvaler igennem og hentet hjaelp fra sine kolleger var der nu styr paa rejsen... altsaa troede vi! Dvs. lige indtil vi i flyet overvaerede en konfrontation imellem en af passagererne og flypersonalet (der var aabentbart sket en fejl omkring fordelingen af bl.a. de pladser som vi oprindelig skulle have haft). -Det skal lige naevnes, at der ikke opstod yderligere problemer og alle passagere kom med til Thailand.

I flyet havde vi den perfekte "opvarmning" til varmen hernede i Thailand idet vi fik pladserne lige imellem to af flyets toiletter. Dette var selvfoelgelig en stor fordel for os, da vi saa selv ikke skulle saa langt for at komme paa toilettet. Tilgengaeld betoed dette, at vi skulle sidde i stiv kuling fra flyets klimaanlaeg (angiveligt for ikke at blive for generet af lugtgener).

Flyveturen var som bekendt rimelig langvarig, og som ordsproget lyder "intelligente boern keder sig aldrig", saa var det ikke noget problem at underholde os selv under rejsen. Saaledes blev der i selskabet leget, find-bogen-jeg-har-mistet og pudekamp. Desuden blev det danske sprog tvistet, forvraenget og manipuleret med, hvilket foerte til megen morskab i selskabet. Sidstnaevnte kendetegner ioevrigt sagongen i selskabet.

Alt i Thailand er endnu ikke blevet elektroniseret og i flyet blev der uddelt sedler der skulle udfyldes for at vi kunne komme ind i Thailand. Dette lyder maaske meget let, men sedlerne var paa engelsk og desuden skulle der udfyldes ting som ikke kunne besvares. Dette medfoerte nok et fald i koncentrationen og pludselig var det ikke "Royal Paradise" vi skulle bo paa, men "Paradise Hotel" - hvilket maaske ogsaa ville have vaeret mere spaendende, hvem ved!

Koersel i busser er en gennemgaende aktivitet for selskabet, men her ynder Verner at give den som tourguide fra hans faste plads ved siden af chaufoeren, hvilket er med til at haeve humoeret paa koereturene med gode oplysninger, historier og der sniger sig vist ogsaa et par roevere ind hist og her!

Alle i selskabet oensker at give deres bidrag til den gode stemning og her er Joergen ingen undtagelse idet han i gaar aftes opfoerte "krebbens dans" i yndefuld duet med den foerste den bedste krebbe vi stoette paa nede paa stranden. Efter adskellige minutters dans fandt vi udaf, at han proevede at fange den stakkels krebs i det han oenskede at vise os den paa MEGET naert hold.

I dag har vi vaeret paa rundtur i naeromraadet, hvor vi har drukket af cocosnoedder(uhmm laekkert), handlet i turistboder, set masser af elefanter, vaeret paa guldsmykke- og cachewnoeddefabrik, set tempel og set det paa mange maader anderledes Thailandske landskab- smukt.

Saa alt i alt dejlige hilsener hernede fra Thailand, hvor vi nyder det dejlige varme klima, den anderledes kultur og sidst men absolut ikke mindst hinandens gode selskab.

1 kommentar:

  1. Hej til jer alle, dejligt at høre fra jer, vi glæder os til næste hilsen vh.Katjas mor og far

    SvarSlet