mandag den 23. februar 2009

Hvordan den turistede del af Thailand opleves indefra

Det er noget af et kulturchok naar man foerste gang gaar rundt hernede. Der er konstant Thailaendere der raaber efter en. Man hoerer vendinger saasom "Hallo my friend", "Where you from?", "Massage massage", "very cheep" ca. 30000 gange hver gang man er gaaet igennem byen. Det er dog ikke saa slemt, da de langt det meste af tiden er gode til at acceptere en afvisning og fortsaetter saaledes ikke naar man har vendt ryggen til eller har rystet paa hovedet.

Naar moerket falder paa kommer der flere og flere unge Thaipiger, som staar ude paa gaden i forbindelse med barene. Saa naar man gaar igennem byen som mand efter moerket er faldet paa faar man utallige komplimenter som "You handsom man" og masser af flirtende blik. Naar man ser saadan en hoej ung yderst attraktiv Thaipige; ja saa kan man naesten vaere sikker paa det er en mand! Altsaa en saakaldt ladyboy. Der er selvfoelgelig stor variation i hvor overbevisende disse ladyboys er, men jeg kan i hvertfald skrive under paa at nogle af dem er yderst overbevisende!
Den foerste aften vi gik igennem byen sagde Ulla paa et tidspunkt "I er godt klar over, at det alle sammen var fyre der stod foran det diskotek?" "Det er vel ikke de der hoeje flotte piger der du snakker om?"(sagde alle maendede i kor) "Jo, det er det!!".

Ellers domineres gadebilledet af faerre biler end i Danmark, men til gengaeld masser af scootere og tuk tuk'ere (bittesmaa roede lastvogne, som koerer taxikoersel)

Naa.. saa blev jeg hentet... nu skal vi ud at spise...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar