mandag den 23. februar 2009

Hvordan den turistede del af Thailand opleves indefra(fortsat)

Puhaa.. nogle gange er det paa graensen til at vaere ulideligt varmt!! I gennemsnit har det varmeste tidspunktet paa dagen ligget paa et sted omkring 35 grader!! Saa der bliver gennemsvedt et par T-shirts eller tre hernede. Til gengaeld er der en god vaskeservice paa hotellet til vores gennemsvedte toej. Det er ioevrigt et rigtig dejligt 4-stjernet hotel, hvor personalet er utrolig hjaelpsomme, smilende og hoeflige. Dertil er de enormt effektive, f.eks. naar man snakker med en af receptionisterne og de ringer efter assistance naar man knapt at vende sig om inden paagaeldende kommer loebende for at hjaelpe. Desuden er det en yderst laekker morgenbuffet vi faar hver morgen.


Soeren, Joergen, Katja og undertegnede skal paa halvdags snorkeltur i overmorgen. Saa det glaeder vi os meget til og haaber vi faar taget nogle gode billeder til at laegge paa bloggen.

2 kommentarer:

  1. hej...
    Hold da op hvor lyder det bare til at i har det dejligt.. Nyd det gode vejr, for her er det ikke særlig godt..
    Det er en lidt underlig dag idag, for jeg har sidste dag her i sfs inden barsel.. Så skal jeg hjem og nyde et par måneder inden det går løs med skrig og skrål:-).
    Jeg håber i får et par gode dage inden i skal hjem.. Tanker her fra Danmark.. Charlotte

    SvarSlet
  2. Hej Alle i Thailand

    Tak for sidst på Madam Mokka - det var en hyggelig formiddag :-)
    Godt at høre I oplever en masse derude - fortsat god ferie!

    KH Roar

    SvarSlet