torsdag den 26. februar 2009

Halvdags snorkeltur

Imens Ulla og Verner tog en afslapningsdag med strandtur og toejindkoeb, tog Katja, Soeren, Joergen og undertegnede paa udflugt.
Vi blev samlet op ved hotellet og koert til den anden side af oen, hvorfra vi foerst sejlede ud til en lillebitte oe i en forvokset speedbaad. Paa denne oe snorklede vi udfra stranden. Herefter sejlede vi ud paa aabent vand og snorklede nu fra baaden. Det sidste holdt gjorde vi paa en anden lille oe, inden det gik tilbage til Phuket igen.

For nye snorkeldykkere var der rig mulighed for at se paa spaendende fisk og undervandslivet, men for garvede dykkere var det dog ikke vaerdigt til sammenligning med dykkerparadiser saasom Roede havet.
Baadfoereren var et rigtigt legebarn og vi fik en demontration af hvor hurtigt baaden kunne accellerere og dreje rundt om sig selv.
Vi fik taget nogle undervandsbilleder, men mistede desvaerre kameraet et sted paa havetsbund eller overflade!... oevv.
I de ca. 4 1/2 time der gik fra vi sejlede afsted til vi kom hjem igen faldt vandstanden ca. 2 meter. Det betoed at vi skulle op af en godt 2 meter hoej stige for at gaa fra borde... puhaa, det var lidt af en udfordring.

Vi havde en god og oplevelsesrig dag fyldt med masser af havvand, svoemning, snorkling, sol, hurtig snakkende guide, sejllads mm., hvilket ikke underligt ogsaa tog godt paa kraefterne. Da vi var ude at spise i gaar aftes var der vist flere oejenlaag, der var ved at falde i og de fire eventyrlystne gik direkte hjem og i seng efterfoelgende, mens Ulla og Verner lige skulle et smut i byen igen.

2 kommentarer:

  1. Hej allesammen
    Det lyder til at være en rigtig kedelig tur og det er lige pludselig blevet lettere at "være blevet tilbage" i gråvejret.
    Jeg forstod ikke rigtigt....! ER SØREN BLEVET - ELLER HAR HAN ØNSKE OM, AT BLIVE EN LADYBOY ELLER HVA`??
    Vi ses på tirsdag - og hvis i kan få "chaufføeren" til at sætte jer af i Esbjerg, vil det gøre det lettere i forhold til min orienteringsevner.......
    Benno

    SvarSlet
  2. Hej Benno, at du ikkr forstaar det hele skal du ikke vaere ked af, det havde vi heller ikke ventet. Et godt raad, slaa G P S eren til foer du starter hejmmefra og foelg saa den soede dames gode raad, vi sesen Joergen

    SvarSlet